21/11/17

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ: Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ - Αρίδας Μανώλης, Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης

Αρίδας Μανώλης Αιρετός ΠΥΣΔΕ Ανατ. Θεσσαλονίκης
Εκλεγμένος με το ψηφοδέλτιο
Αγωνιστικών Παρεμβάσεων - Αλληλεγγύης - Αυτόνομης Ριζοσπαστικής Κίνησης - Συνεργαζόμενοι
  
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ 
Η ΜΑΓΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

      Κατά την τοποθέτηση συναδέλφων ΠΕ19-20 ( Πληροφορικής ), από την Διοίκηση, με την Πράξη 63/6-11-2017 συναδέλφισσα είχε ζητήσει βάσει της αιτήσεως της ως πρώτη και μοναδική επιλογή το 1 ΕΠΑΛ Καλαμαριάς και επειδή δεν υπήρχε κενό παρά μόνο πλεόνασμα 8 ωρών στην ειδικότητα τοποθετήθηκε υποχρεωτικά στο 5ο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης για 6 ώρες και στο Εσπερινό ΕΠΑΛ Θεσσαλονίκης για  5 ώρες.
Λίγες μόνο μέρες μετά την τοποθέτηση βάσει των στοιχείων που λάβαμε από την υπηρεσία στις 8-11-2017 και στις 15-11-2017 το πλεόνασμα στην ειδικότητα, στο παραπάνω σχολείο εξαφανίστηκε και στη θέση του εμφανίστηκε κενό 10 ωρών!!!!!!!

     Στο συγκεκριμένο σχολείο είχαν τοποθετηθεί προγενέστερα 2 συναδέλφισσες της ειδικότητας ΠΕ19 :
α) με την Πράξη 55 17,18-10-2017 του ΠΥΣΔΕ συναδέλφισσα στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ σε κενό 12 ωρών βάσει των κενών που αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης
β) και με την ΠΡΑΞΗ 56 19-10-2017 του ΠΥΣΔΕ συναδέλφισσα υπεράριθμη με δεύτερη ειδικότητα ΠΕ03 για κάλυψη κενού 10 ωρών ΠΕ03 ( μαθηματικών )

Θέσαμε υπόψη της Διοίκησης τα παραπάνω «ανεξήγητα» φαινόμενα και αναμένουμε την απάντηση της.

     Να επισημάνω ότι η πρόταση μας, όπως σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις, ήταν να ανακοινωθούν όλα τα κενά στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Θεσσαλονίκης και να τοποθετηθούν οι συνάδελφοι βάσει των αιτήσεων τους και των μορίων τοποθέτησης.

     Συνάδελφισσες, συνάδελφοι από την αρχή των τοποθετήσεων στα λειτουργικά κενά καταθέσαμε πρόταση, με την οποία ζητούσαμε να κοινοποιείται, στην ιστοσελίδα της Δ.Δ.Ε Ανατολικής Θεσσαλονίκης, το σύνολο των κενών ( από 1 ώρα και πάνω ) σε κάθε φάση τοποθετήσεων ( λειτουργικά υπεράριθμων, Διάθεσης του ΠΥΣΔΕ και απόσπασης ) έτσι ώστε οι αιτούντες να έχουν την πλήρη εικόνα των κενών και βάσει αυτών να υποβάλλουν την αίτηση τους.

Αρίδας Μανώλης Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης
( Κιν. 6974419837 ηλ.διευθ. manaridas@gmail.com )