15/6/16

ΑΡΚ Δ' ΕΛΜΕΘ - Το Άκρον άωτον του Κυβερνητικού εναγκαλισμού


ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ 
Δ΄ ΕΛΜΕ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Το Άκρον άωτον του Κυβερνητικού εναγκαλισμού

Την ώρα που η Κυβέρνηση με τις νέες αντιεκπαιδευτικές ρυθμίσεις απολύει 2500 τουλάχιστον συναδέλφους αναπληρωτές τα φερέφωνα της Κυβέρνησης, ΣΥΝΕΚ με ανακοίνωση τους φτάνουν στα όρια του Κυβερνητικού συνδικαλισμού και υπερασπίζονται βουλευτές  της Κυβέρνησης που με την ψήφο τους απέδειξαν ότι έχουν ταχθεί με τα συμφέροντα των αστικών ελίτ. 
 
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζονται τις «φιλελεύθερες» πολιτικές και για αυτό χαίρουν της εκτίμησης των διευθυντηρίων  της  Ε.Ε. και των μεγαλοβιομήχανων του ΣΕΒ οι οποίοι δεν παύουν να επαναλαμβάνουν τις ευχαριστίες τους, για τις δουλικές υπηρεσίες  που τους παρέχουν,   επιβεβαιώνοντας τη ρήση του μεγαλομεγιστάνα Ανιέλι «Υπάρχει ένα είδος Αριστεράς που είναι πιο χρήσιμη από την Δεξιά. Πρόκειται για εκείνη την Αριστερά που μπορεί να κάνει όλα όσα δεν θα μπορούσε να κάνει η Δεξιά».
 
Αν οι «αγωνιστές» βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ  που ψήφισαν μαζί με τη Ν.Δ και τις άλλες δυνάμεις του αστικού τόξου τα μνημόνια και συνεχίζουν να ψηφίζουν και να στηρίζουν πολιτικές εξόντωσης των εργαζομένων, στο πλαίσιο επιβολής της καπιταλιστικής δικτατορίας, έχουν έστω την ελάχιστη πολιτική ευθιξία , ας παραιτηθούν  τουλάχιστον τώρα εκφράζοντας την αντίθεση τους στις νέες απολύσεις συναδέλφων. Αλλά ξεχάσαμε ότι με βάση τις  δηλώσεις του «αγωνιστή» Υπουργού Παιδείας οι συνάδελφοι αναπληρωτές δεν απολύονται απλώς δεν επαναπροσλαμβάνονται οπότε όλοι οι «αγωνιστές» του ΣΥΡΙΖΑ-ΣΥΝΕΚ μπορούν να κοιμούνται ήσυχα....